Târgu-Mureş:Tarife noi pentru transportul suburban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea mureşeană de transport în comun SC Siletina Impex SRL va majora tarifele pentru transportul suburban mureşean începând cu data de 1 februarie a anului curent. Astfel, persoanele care circulă pe liniile 5, 13s, 13c şi 9c (care fac legătura între Târgu-Mureş şi localităţi aflate în imediata apropiere a oraşului nostru n.r.) vor plăti mai mult cu 50 de bani pentru biletele de transport, în timp ce preţul abonamentelor

În ceea ce priveşte abonamentele de transport, acestea au fost scumpite pentru cursele programate din Târgu-Mureş în localităţile Ungheni, Cristeşti, Dumbrăvioara, Băla, Voivodeni, Glodeni, Ernei şi retur. „Am fost nevoiţi să scumpim tarifele deoarece costurile pentru combustibil, reparaţiile şi leasing-ul maşinilor au crescut la rândul lor, iar noi eram în pierdere din acest punct de vedere. Ultima majorare a avut loc în urmă cu mai bine de un an, în ianuarie 2009 şi nu mai puteam păstra vechile tarife la bilete şi abonamente. Nu putem spune dacă vor urma şi alte majorări în acest an, nu depinde de noi, ci de rata inflaţiei”, ne-a declarat Ioan Truţă, directorul pentru transport al SC Siletina Impex SRL.


La Băla cu 7 lei


Cea mai scumpă călătorie dintre Târgu-Mureş şi una din localităţile vizate pentru modificarea tarifelor de transport este cea până în Băla, care îi va costa pe localnici 7 lei. Cele mai scumpe abonamente de transport suburban vor fi cele pe ruta Târgu-Mureş-Voivodeni, respectiv Voivodeni- Selgros, care vor costa 180 de lei pentru o lună şi 100 de lei pentru o jumătate de lună şi vor fi valabile în oricare zi a lunii, inclusiv în cele nelucrătoare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite