Târgu-Mureş: Târg de Antichităţi în Mureş Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parfum de epocă în Mureş Mall, unde în acest sfârşit de săptămână se organizează cea de-a patra ediţie a Târgului de Antichităţi.

Peste 60 de expozanţi din întreaga ţară le prezintă mureşenilor colecţiile de bijuterii, tablouri,  carti vechi, numismatica, insigne, timbre si multe obiecte invaluite in aerul boem al secolului trecut.  

Printre expozianţi se numără şi cântăreaţa de muzică hip-hop Elena Daniela Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana. Artista a mai fost prezentă şi la ediţiile trecute ale târgului, iar bijuteriile confecţionate de ea pot fi admirate şi cumpărate de mureşeni.

„Am adus diverse simboluri de bine, gen zână, elefgant, lună, soare, bufniţa, îngeraşul. Bijuteriile sunt o pasiune de 12 ani şi au devenit o afacere de familie. Fac bijuteriile cu mare drag, aşa că nu contează timpul alocat pentru acestea. Mureşenilor care vin la târg le pot confecţiona bijuterii pe loc, sau le pot prelua o comanda. Pietrele folosite de mine sunt aduse din China şi India”, spune artista.

Cei interesaţi de obiecte de valoare pot găsi la târg argintărie sau tablouri vechi. Un ceainic englezesc din 1870 costă 600 de euro, iar un tablou cu motive masonice ce datează din 1800 costă 1.000 de euro. 

Târgul de Antichităţi este deschis în tot acest weekend. Organizatorii se aşteaptă la peste 4.000 de vizitatori.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite