Târgu-Mureş:„Târfa de lux” iubeşte la Teatru 74

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul „Târfa de lux” va fi pus în scenă la Teatru 74 din Cetatea Medievală în această seară, începând cu ora 19.00.

Piesa este o producţie a Centrului Cultural Reduta, din Braşov, după o idee originală a Dorinei Roman, textul fiind o adaptare după romanul „Groapa”, de Alexandre Kuprin, şi piesa „Aceşti îngeri trişti”, a lui D.R.Popescu. În plus, la crearea scenariului au contribuit şi confesiunile reale ale unei prostituate. Spectacolul va aduce în faţa publicului povestea dramatică a unei prostituate care îşi doreşte cu ardoare un bărbat care să o iubească şi astfel să scape de viaţa dură de noapte.

Dorina Roman o interpretează pe prostituata pe care iubirea o transformă. Astfel, cea care şi-a vândut trupul seară de seară devine o femeie caldă, dornică să-şi uite trecutul şi să înceapă o nouă viaţă, chiar dacă trecutul nu poate fi uitat. Ea alege să se sacrifice pentru bărbatul iubit. Protagoniştii acestui spectacol sunt actorii Dorina Roman, Marian Tret, cu participarea lui Adrian Scrimint, balerin la Opera Braşov. Coregrafia spectacolului este semnata de maestra coregraf  Maria Guth. Rezervările la spectacol pot fi efectuate online pe site-ul www.teatru74.ro, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite