Târgu-Mureş: Sute de mureşenii au practicat, în premieră, Zumba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii care vor să slăbească într-un mod distractiv pot participa la următoarele şedinţele de Zumba, ce vor avea  loc la Gimnaziul „George Coşbuc” din cartierul Tudor Vladimirescu.

Sute de mureşeni au fost prezenţi aseară în  Sala Sporturilor pentru a încerca Zumba, un nou program de fitness, prezentat în premieră la Târgu-Mureş de către mai mulţi instructori licenţiaţi. Evenimentul a fost organizat de către Clubul Sportiv „Hiza Do” , iar participanţii au fost coordonaţi de instructorul Laura Bucur, ce i-a avut ca invitaţi pe colegii săi Claudia Drăgulescu şi Laurenţiu Fugaru din Sibiu.

Zumba este un stil de fitness, ce combină elementele de aerobic cu cele de salsa, merengue, reggaeton sau cumbia, totul pe muzică lationo. Mureşenii care au încercat aseară Zumba s-au îndrăgostit de îndată de noul stil de fitness, mai ales că le permite şi să dea jos kilogramele în plus.

Zumba nu este doar fitness, este un adevărat fenomen, o explozie de energie şi distracţie pe ritmuri latino. Spre deosebire de aerobic, Zumba este mult mai distractiv, iar participanţii obţin rezultatele dorite într-un mod plăcut”, a precizat Laura Bucur, instructor de Zumba.

Start la Zumba

Mureşenii care vor să încerce Zumba o pot face la sala de sport a Gimnaziului de Stat „Goerge Coşbuc” din cartierul Tudor Vladimirescu, în zilele de luni şi miercuri de la ora 20.00. O şedinţă de Zumba durează o oră şi costă 10 lei.

„Îi aşteptăm pe mureşeni, indiferent de vârstă sau sex, să practice Zumba. Participanţii nu trebuie să ştie să danseze ci doar să vrea să se distreze. Să nu-şi uite echipamentul de sport, prosopul şi apa, pentru că de buna dispoziţie ne ocupăm noi”, a mai spus Laura Bucur.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite