Târgu-Mureş: Sute de mureşeni aşteaptă un apartament ANL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali vor vota în şedinţa următoare lista de accordare a locuinţelor ANL din Târgu-Mureş. Chiar dacă sunt depuse peste 700 de cereri, doar 64 de mureşeni se vor muta în acest an într-o locuinţă nouă.

Primăria Târgu-Mureş a primit 702 de cereri din partea mureşenilor care îşi doresc o locuinţă ANL. Cererea este ca în fiecare an mai mare decât oferta, astfel că anul acesta doar 74 de mureşeni vor primi locuinţele mult visate. Lista solicitanţilor acestor locuinţe şi clasamentul acestora în funcţie de punctajul obţinut vor fi votate în şedinţa următoare de Consiliu Local.

Cele 64 de locuinţe disponibile în acest an vor fi în cele patru blocuri construite în cartierul Belvedere. Aici din totalul de 80 de apartamente, 16 sunt destinate celor evacuaţi sau familiilor evacuabile din locuinţele retrocedate foştilor proprietari.

Din cele 64 de apartamente, 32 sunt cu două camere, iar 48 cu o cameră. Primăria a predat anul trecut amplasamentul pentru construcţia a patri blocuri ANL pe strada 8 Martie şi a încă şase blocuri pe strada Depozitelor. Construcţia acestora va începe în acest an.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite