Târgu-Mureş:Super-party de funk, raggae şi hiphop în complexul Weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână va începe cum nu se poate mai bine în complexul Weekend, cu o petrecere pe ritm de funk, raggae şi hiphop în localul 15-11***, situat în spatele terenului mare de fotbal pe suprafaţă sintetică.

Începând cu ora 22.00 şi până la primele ore ale dimineţii, tinerii care vor să uite de BAC, sesiune sau de locurile de muncă, vor avea parte de distracţie cât cuprinde pe ritmurile mixate de DJ Instru şi DJ Necs, doi dintre cei mai apreciaţi tineri artişti ai platanelor din Târgu-Mureş. Vor răsuna din boxe piesele clasice ale lui Jay-z, Notorious BIG, Bob Marley, Gentleman, James Brown şi mulţi alţi artişti de renume care şi-au lăsat amprenta asupra industriei muzicale.

Organizatorii le-au pregătit celor prezenţi surprize constând în oferte speciale la preţurile băuturilor răcoritoare şi alcoolice servite la bar. “Va fi un super party, cu muzică bună, băutură ieftină şi distracţie până dimineaţa. Îi aşteptăm pe toţi cei care vor să se simtă bine la 15-11***, căci cu siguranţă nu vor regreta”, ne-a declarat Flavius Alexă, organizator al petrecerii. Intrarea costă 5 lei, tariful fiind “de criză” şi numai bun pentru adolescenţi. Dacă vremea le va permite, petrecăreţii se vor răcori în bazinele de la Weekend sâmbătă dimineaţă, imediat după încheierea petrecerii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite