Târgu-Mureş:Ştirile weekendului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campionatul de Improvizaţie
Campionatul de Improvizaţie

Iată cele mai importante ştiri sau evenimente ale sfârşitului de săptămână în oraşul nostru. Mureşenii pot alege, între altele, Campionatul de Improvizaţie de la Teatrul Naţional, din această seară.

Astăzi
Campionatul de improvizaţie

Mureşenii interesaţi de participarea activă la spectacolele de teatru sunt aşteptaţi la Teatrul Naţional din Târgu Mureş, în seara aceasta de la ora 21.00, în Sala Mică. Actorii vor asculta propunerile publicului şi vor crea un spectacol inedit.

Sâmbătă
 „Butoiul cu praf de puşcă”

Sala Mică a Teatrului Naţional din Târgu Mureş va fi mâine de la ora 19.00 gazda spectacolului „Butoiul cu praf de puşcă”, scris de Dejan Dukovski. Un bilet la spectacol costă 15 lei, în timp ce elevii şi studenţii vor plăti 8 lei la intrare.

Sâmbătă
Mureşenii se relaxează la Zoo

Grădina Zoologică de la Platoul Corneşti îşi aşteaptă vizitatorii cu peste 500 de animale din 120 de specii, mâine dimineaţă, începând cu ora 10.00. Un bilet de intrare costă 5 lei pentru adulţi, în timp ce pentru cei mici intrarea costă 2 lei.

Duminică
„Cel mai frumos dar”, la Ariel

Teatrul Ariel din Târgu-Mureş va fi gazda spectacolului „Cel mai frumos dar”, duminică începând cu ora 11.00. Vă puteţi astfel delecta copiii cu o piesă de teatru dedicată lor. Un bilet de intrare costă 5 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite