Târgu-Mureş:Ştiri de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere la piscină
Petrecere la piscină

Târgumureşenii vor avea parte de un sfârşit de săptămână plin cu evenimente culturale sau relaxante. În această seară, mureşenii pot alege concertul de Re-Revelion al Filarmonicii, piesa de teatru de la Studio sau petrecerea de la piscina Aqua Rock Spa.

Astăzi
„The glory of living”

Spectacolul „The glory of living” va putea fi urmărită în seara acesta de la ora 19.00, în sala de spectacole a Teatrului Studio. Din distribuţie fac parte numai studenţi ai Universităţii de Artă Teatrală din Târgu-Mureş. Un bilet costă 8 lei.

Astăzi
Re-Revelion la Filarmonică

Concertul de Re-Revelion al Filarmonicii de Stat va avea loc în această seară de la ora 19.00, la Palatul Culturii. Dirijorul japonez Shynia Ozaki va oferi, alături de artiştii Filarmonicii, un festin muzical cu opere de Strauss, Handel şi Mozart.

Astăzi
Petrecere la piscină

Mureşenii se pot distra la petrecerea de la Aqua Rock Spa a hotelului President. Asociaţia Studcard în colaborare cu Aqua Rock Spa a pregătit pentru mureşeni distracţia cu muzică, piscină, jacuzzi, saună şi concursuri. Intarea costă 35 de lei.

Duminică
Spectacolul „Hoţii” la T74

Duminică seară, cu începere de la ora 19.00, iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la spectacolului „Hoţii”, de Conor McPherson, la Teatru 74. Din distribuţie fac parte actorii Marius Turdeanu, Theo Marton şi Cătălin Mîndru. Un bilet costă 15 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite