Târgu-Mureş:Ştiri de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacole de teatru în tot weekend-ul
Spectacole de teatru în tot weekend-ul

Fie că e vorba de teatru sau petreceri, târgumureşenii vor avea destule posibilităţi pentru a-şi petrece weekend-ul într-un mod cât mai plăcut. Ca de fiecare dată, iubitorii de teatru sunt cei mai norocoşi, având parte de o ofertă bogată în spectacole.

Astăzi
„The Glory of Living” la UAT

Spectacolul „The Glory of Living” va putea fi urmărit în această seară la Teatrul Studio al Universităţii de Artă Teatrală. Un bilet costă 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru elevi şi studenţi. Rezervări se pot face pe e-mail la raluca@uat.ro.

Astăzi
DJ Breky mixează în Avi-Cola

Clubul Avi-Cola din Târgu-Mureş organizează în această seară de la ora 22.00 o petrecere cu muzică electronică al cărui invitat special va fi DJ Breky, venit tocmai din Spania. Până la miezul nopţii intrarea va fi liberă, iar apoi va costa 10 lei.

Duminică
Spectacolul „Vieţaşii” la T74

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la piesa „Vieţaşii”,  după cartea „Vieţaşii de pe Rahova”, de Eugen Istodor, la Teatru 74 cu începere de la ora 19.00. Din distribuţie fac parte actorii Ciprian Mistreanu şi Cătălin Chirilă. Un bilet costă 15 lei.

Duminică
„Cel mai frumos dar”, la Ariel

Teatrul Ariel din Târgu-Mureş va fi gazda spectacolului „Cel mai frumos dar”, duminică începând cu ora 11.00. Vă puteţi astfel delecta copiii cu o piesă de teatru dedicată lor. Un bilet de intrare costă 5 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite