Târgu-Mureş:Ştefan Hruşcă aduce Crăciunul la Palatul Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul cantautor maramureşean Ştefan Hruşcă va susţine un recital de colinde tradiţionale româneşti în această seară de la ora 19.00 în Sala Mare de spectacole a Palatului Culturii din Târgu-Mureş. Sintagma „nici un Crăciun fără Hruşcă” prinde contur şi în 2009, concertul din această seară fiind pentru oraşul nostru un element de tradiţie culturală în preajma fiecărui Crăciun.

Spectacolul din această seară face parte din turneul naţional „Concert de colinde”, în cadrul căruia artistul va concerta în 40 de oraşe ale ţării până pe data de 27 decembrie. Supranumit „dascălul de colinde”, Hruşcă va aduce mureşenilor vestea Naşterii Domnului, într-un cadru festiv, tradiţional românesc. „Viflaime, Viflaime”, „Florile dalbe”, „Trei păstori”, „Afară ninge liniştit”, „Sfântă-i sara de Crăciun”, „Linu-i lin” sunt numai o parte din cântecele de sărbătoare care îi vor încânta pe iubitorii muzicii din oraşul nostru şi îi vor transpune pe aceştia în lumea satului românesc în prag de Crăciun. Cunoscut în mediile culturale din ţară încă de pe vremea Cenaclului Flacăra, artistul cântă colinde încă din 1991. Hruşcă a lansat în intreaga sa carieră peste 20 de albume de muzică folk şi colinde.


Mai sunt bilete
Mureşenii care vor să regăsească atmosfera feerică a sărbătorii Crăciunului şi se lase purtaţi în vremurile de odinioară prin intermediul glasului plin de căldură a lui Ştefan Hruscă, sunt aşteptaţi la Palatul Culturii, de unde încă îşi mai pot procura bilete, acestea putând fi achiziţionate inclusiv înainte de începerea recitalului. Un tichet costă 60 de lei, în sistem de intrare generală, iar până în această dimineaţă fuseseră vândute jumătate din biletele puse în vânzare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite