Târgu-Mureş:Starurile muzicii rap vin la Club Apollo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Radu Roşca: Cedry2k va face show în Apollo
Foto Radu Roşca: Cedry2k va face show în Apollo

Sute de fani ai hiphop-ului din întreg judeţul vor veni la concertul cu Cedry2k, DJ Faibo-X şi MC Dragonu’. Lansarea albumului „Poezie Balistică” a lui MC Cedry2k va fi cel mai important eveniment muzical al sfârşitului de an în oraşul nostru

Cunoscutul solist de rap Cedry2k va susţine un concert extraordinar în Club Apollo din Târgu-Mureş, vinerea viitoare de la ora 22.00. Evenimentul va preceda lansarea albumului „Poezie Balistică”, aşteptat de toţi fanii genului rap din ţară. Chiar dacă reuşeşte să se menţină în universul underground al muzicii, bucureşteanul are foarte mulţi simpatizanţi în Mureş datorită stilului şi versurilor cu tentă socială, iar organizatorii se aşteaptă la o afluenţă record în clubul Apollo.

„Ştim că evenimentele de genul acesta sunt foarte rare în Târgu-Mureş, motiv pentru care sperăm ca cei cu microbul numit „rap” în sânge să vină în număr cât mai mare la concert. Chiar dacă pentru ascultătorul de rând mesajul şi sunetul pot părea complexe şi mai greu de digerat, oricine se va regăsi în textele cu un puternic aspect social. Pe Cedry2k mureşenii l-au văzut ultima oară acum 3 ani şi sunt sigur că toţi îl asteaptă cu sufletul la gură mai ales că acest concert precede lansarea noului său album”, ne-a declarat Radu Roşca, unul dintre organizatori.

Nu lipsesc artiştii locali
Pe lângă vedeta serii, Cedry2k, ajutat de MC Dragonu’ şi de DJ Faibo-X la platane, la concert vor fi prezenţi cei mai apreciaţi artişti de rap din Mureş. „Încălzirea” va fi asigurată de DJ Sauce, care a pregătit deja un mix cu totul şi cu totul special pentru mureşenii aflaţi în public. „Vor fi exclusiv piese din anii ’90, perioada de glorie a muzicii rap adevărate. Mă aştept la câteva mii de fani ai genului, mai ales că Cedry2k şi Dragonu’ sunt cei mai în vogă artişti de rap ai momentului în România”, ne-a declarat Toma “DJ Sauce” Paul. După Sauce, vor urca pe scenă două dintre cele mai importante nume ale culturii muzicale hiphop mureşene: MC Gheoo şi trupa Ferinus Narro. Preţul unui bilet la concert este de 12 lei, iar acestea vor putea fi cumpărate numai la intrarea în Club Apollo.

Albumul “Poezie Balistică”

La aproape 3 ani de la albumul de debut, intitulat „Alchimia veninului”, Cedry2k revine în prim planul scenei muzicale româneşti cu „Poezie Balistică”. Albumul îi are ca invitaţi, între alţii, pe cei de la CTC, Aforic, Puya şi Raku. CD-ul va putea fi achiziţionat în Club Apollo în seara concertului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite