Târgu-Mureş: Start la “Marisiensis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, 380 de studenţi medicinişti din ţară şi străinătate vor participa la cea de-a XVI-a ediţie a Congresului Internaţional pentru Sudenţi, Tineri medici şi Farmacişti “Marisiensis”.

Tinerii îşi vor prezenta lucrările de cercetare în domeniul medical în faţa unui juriu de specialitate, format din 70 de profesori universitari. Din cele 210 lucrări ştiinţifice juriul va alege duminică cele mai bune 18, care vor fi premiate.

"Sunt 210 lucrări din domenii precum preclinic, medical, chirurgical, farmaceutic, medicină dentară, nutriţie, asistenţă medicală. Toate aceste lucrări vor fi prezentate în faţa comisie de jurizare, care va alege câştigătorii. Vor fi 18 premii la aceste categorii, plus alte premii la cele două consursuri organizate în cadrul evenimentului", a precizat Mihai Pavel, preşedintele Ligii Studenţilor UMF.

Premiile constă în aparatură medicală şi cărţi de specialitate. În cadrul Congresului vor avea loc şi workshop-uri şi cursuri de specialitate susţinute de profesori din Târgu-Mureş şi străinătate.

Lucrările Congresului se vor încheia diseară cu o petrecere karaoke în Dublin Irish Pub, iar sâmbătă seara cu un spectacol de jonglerie cu foc în Cetatea Medievală.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite