Târgu-Mureş: Start la Atelierul de creaţie pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii care nu vor să-şi lase copiii în faţa calculatorului sau a televizorului pe durata vacanţei de vară, pot decide să-i înscrie la Atelierul de creaţie-Teatrul Copiilor.

Organizat de Revista Tuş şi Fundaţia Actus Dramaticus, atelierul îşi propune să-i iniţieze pe copiii cu vârsta între 8 şi 12 ani în tainele teatrului. Astfel, timp de zele zile, participanţii vor avea parte lecţii de actorie, coregrafie, canto, lucru manual, desen și limba engleză. Copiii vor fi împărţiţi în cinci serii, câte zece în fiecare,  în funcţie de data înscrierii. Prima serie a Atelierului de creaţie va începe astăzi, iar ultima în 29 august.

Deja s-au înscri mulţi copii. Locurile sunt însă limitate deoarece ne dorim ca, la fel ca în anii trecuți, copiii să acumuleze cât mai bine informațiile din cadrul atelierului”, a spus Arina Borz, coordinatoarea proiectului. Atelierul durează opt ore pe zi şi se desfăşoară în Piaţa Republicii nr. 47 şi în aer liber.

Costul atelierului este 320 de lei de persoană, dar include şi o masă caldă în fiecare zi.  Înscrierile se fac pe site-ul http://educatie.inmures.ro.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite