Târgu-Mureş: Sporturi extreme pe malul Nirajului, la Get Out! Fest 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii care iubesc muzica electronică vor avea parte între 5-7 august de un eveniment numai al lor. Pe lângă cei mai tari DJ din ţară şi de afară, la Get Out! veţi putea practica sporturi extreme şi călărit, chiar în Campingul Ileana Cosânzeana.

Festivalul anual exclusiv de muzică electronică, Get Out! Fest, singurul de acest gen din judeţul nostru, va reprezenta un prilej pentru iubitorii genului de a încerca sporturi ieşite din comun în campingul Ileana Cosânzeana.

Get Out! este un îndemn pentru tineri să iasă efectiv afară, să lase calculatorul şi să se bucure cele mai frumoase meleaguri mureşene. Pe lângă muzica de cea mai bună calitate, am pregătit o ofertă de excepţie, pe plan sportiv”, ne-a declarat Andrei Ştefan, organizator al festivalului.

Astfel, tinerii vor putea încerca tirul cu arcul şi călăria, sub atenta supraveghere a specialiştilor . Amatorii de senzaţii tari vor putea să se împuşte în cadrul partidelor de paintball care vor fi organizate ăn spaţiul special amenajat în pădurea din preajma zonei de camping.

Fotbal pe teren gonflabil

Ca şi anul trecut, când festivalul a avut loc la Sânişor, participanţii la Get Out! vor putea încerca alpinismul, urmând a fi montat un perete care să permită căţărarea. Nu vor lipsi nici sporturile cu racheta, precum badmintonul şi ping-pong-ul, iar distracţia va fi garantată pe terenul de fotbal gonflabil ce va permite întreceri pe echipe.

Preţul unui bilet pe toată durata Get Out!-ului este de 70 de lei, iar camparea cu cortul în toate zilele manifestării va fi gratuită.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite