Târgu-Mureş: Spitalul din Târnăveni angajează medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul din Târnăveni va organiza concurs pentru ocuparea a şase posturi de medici. Astfel, spitalul ar putea avea şi un medic anestezist terapie intensivă.

Conducerea spitalului a primit deja opt cereri de angajare din partea unor medici doritori să vină la unitatea medicală. Concursul urmează să fie organizat în următoarele 30 de zile.

"Este vorba de posturi de medici pe care 10-15 ani nu i-a avut Târnăveniul, cum este anestezie terapie intensivă, oftalmologie, neonatologie. Acestea sunt posturi pentru care nu visam să avem vreodată medici. La ATI, momentan este o rezolvare de compromis, este un medic anestezist din Mediaş, care vine cu o jumătate de normă prin aprobarea Ministerului Sănătăţii. Sperăm să rezolvăm definitiv problema. Aspirantul pentru postul de ATI este un localnic şi şi-a semnalat dispoziţia de a veni şi a rămâne în Târnăveni. Sunt trei secţii chirugicale, ginecologie, chirurgie şi ortopedie, care nu beneficiază de anestezist", a precizat dr. Szaz Ioan, managerul spitalului citat de Zi de Zi.

În prezent spitalul din Târnăveni are 526 de angajaţi.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite