Târgu-Mureş:Spectacole de teatru pentru femeile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional le-a pregătit doamnelor şi domnişoarelor o surpriză cu ocazia Zilei de 8 Martie. Femeile vor putea intra la toate spectacolele plătind 1 leu, dar trebuie să fie însoţite de un domn, care să-şi plătească biletul întreg.

În acest sfârşit de săptămână, femeile din Târgu-Mureş vor fi răsfăţate cu spectacole de teatru aproape gratuite. La Teatrul Naţional vor fi puse în scenă piese cu bilete „de favoare” pentru doamne şi domnişoare. „Femeile vor plăti 1 leu pentru un bilet dacă vor fi însoţite de un domn care să plătească biletul întreg de 15 lei. Este un gest de curtoazie din partea domnilor să-şi invite partenerele la un spectacol de teatru. Practic, e o reducere de preţ, deoarece două persoane vor plăti 16 lei în loc de 30, cât ar fi plătit în mod normal”, ne-a declarat Nicolae Cristache, directorul adjunct artistic al Teatrului Naţional.

Teatru pentru doamne

În această seară de la ora 19.00, în Sala Mare va fi pus în scenă spectacolul “Scandal la operă” de Ken Ludwig, cu Rareş Budileanu şi Stanca Jabeniţan în rolurile principale. Mâine seară, Naţionalul le-a pregătit iubitoarelor de spectacole puse în scenă de Trupa Liviu Rebreanu două piese: Valsul Hazardului de Victor Haϊm şi Simply Marilyn (o piesă despre misterioasa viaţă a lui Marilyn Monroe n.r.) de Kincses Elemer.

Spectacolele de sâmbătă vor fi puse în scenă în Sala Mică a Teatrului Naţional. Weekendul teatral se va încheia cu “Şexpir. Opere complete”, duminică de la ora 19.30, în Sala Mare. Piesa îi are în distribuţie pe Rareş Budileanu, Csaba Ciugulitu şi Dan Rădulescu.

 Pentru a fi siguri că prindeţi un bilet la unul din spectacole, vă recomandăm să contactaţi Casa de Bilete a Teatrului, la 0365 806.865.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite