Târgu-Mureş:Spectacol marca Adi Iclenzan la Teatru 74

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatru 74 va pune în scenă spectacolul „Ieri”, după Neil laBute, în această seară de la ora 19.00. Spectacolul regizat de Adi Iclenzan vorbeşte despre relaţiile de cuplu, despre societate, oameni şi dragoste. Preţul unui bilet este de 20 de lei sau 15 lei în cazul rezervărilor de pe site-ul instituţiei, www.teatru74.ro.

Doi dintre actorii din IERI, Ciprian Mistreanu şi Oana Porav-Hodade, au “crescut” la Teatru74, (prima lor colaborare cu Teatru74 fiind în spectacolul EDMOND, în regia lui Cristi Juncu, din 2005) În septembrie 2009 la Gala Tânărului Actor HOP, au câştigat cu spectacolul MERGE premiul pentru cel mai bun spectacol.
Stanca Jabeniţan, actriţă angajată a Teatrului Naţional Târgu-Mureş e la a doua colaborare cu Teatru74, prima fiind în spectacolul realizat în parteneriat cu Universitatea de Arte Târgu-Mureş, Confesiuni în trei timpi.
Alin Stanciu e student în anul III la Universitatea de Arte Târgu-Mureş şi la prima întâlnire cu scena Teatru74.

Adi Iclenzan e la patra colaborare cu Teatru74. „Cyrano de Bergerac, poate...”, „”Cum am mâncat un câine” şi “Blockout”, jucat mai puţin, sunt spectacolele în regia tânărului regizor la Teatru74.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite