Târgu-Mureş:Spectacol cu „tiribombe” şi maşini în flăcări la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Show-ul va începe la ora 16.00
Show-ul va începe la ora 16.00

Sfârşitul de săptămână programează un show cu cascadori auto din Ungaria aflaţi în turneu în ţară.

Spectacolul „Extrem Cascaders Show” va avea loc sâmbătă şi duminică în parcarea de la Promenada Mall, începând cu ora 16.00. Pentru prima dată după mulţi ani (cel mai recent spectacol de acest gen a avut loc în 2004, pe stadionul Municipal n.r.), mureşenii vor avea ocazia să urmărească live cascadorii auto realizate de specialişti în domeniu, reprezentaţii cu maşini în flăcări sau maşini care trec prin flăcări, plus curse cu  ineditele „monster trucks”, maşini americane cu şasiul modificat şi cu roţi uriaşe.

„Extrem Cascaders Show”  va conţine o sumedenie de momente de intensitate maximă pentru spectatori, fie că va fi vorba de mers pe două roţi, de menţinut echilibrul pe capota maşinii care va face întoarceri de 180 de grade sau de trecut cu maşina prin foc cu cascador pe capotă. Toate acestea, pe durata a 70 de minute pline de adrenalină.

Va fi un spectacol pe cinste. Noi facem tot ceea ce puteţi vedea în filme. Extrem Cascaders Show” este, practic, un circ al maşinilor, în cadrul căruia ne lovim unul de celălalt, mergem pe două roţi, ne rostogolim în aer şi avem o serie de scene pirotehnice. De ce facem acest lucru? Cred că singura explicaţie ar fi aceea că suntem nebuni. Dar cunoaşteţi pe cineva în această breaslă care nu este dus cu pluta, măcar puţin?”, ne-a declarat zâmbind Szombati Edvárd, cascador în cadrul spectacolelor din weekend.

Biletele costă 25 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii, acestea putând fi achiziţionate la faţa locului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite