Târgu-Mureş:Spectacol cu noroi şi tracţiune integrală în pădurile mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii competiţiilor cu maşini de tip 4x4 vor avea parte de un show pe cinste cu trasee dificile. În perioada 10-13 iunie, Off Road Club Mureş va organiza cea de-a opta ediţie a prestigioasei competiţii „Off-Road Mureş Trophy”.

Săptămâna viitoare va avea loc singura întrecere Off-Road organizată în judeţul nostru sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, „Off-Road Mureş Trophy”. Competiţia, care se bucură de un real interes din partea mureşenilor pasionaţi de maşini puternice (peste cinci mii de spectatori, în medie, la fiecare ediţie organizată până în prezent n.r.), a ajuns la al optulea an de desfăşurare şi a fost pregătită în aşa fel încât să satisfacă pofta de adrenalină atât a şoferilor înscrişi, cât şi a fanilor care vor urmări întrecerile pe marginea pistelor amenajate special. „Am ales să schimbăm locaţia competiţiei, deoarece condiţiile de cazare sunt mult mai plăcute pentru şoferi în sistem de camping. În plus, nu mai avem griji legate de încălcarea unor proprietăţi sau terenuri private. Zona e absolut superbă, mureşenii o ştiu, iar având în vedere că vremea se anunţă a fi frumoasă, vom avea parte de un public numeros. Devenită deja tradiţie şi considerată drept cea mai bine organizată din ţară, întrecerea noastră va reuni şi de această dată cei mai buni piloţi şi copiloţi din ţară”, ne-a declarat Dragoş Vlad, purtător de câvânt al organizatorilor.

Trial la Ernei

Începând de vineri şi până duminică, şoferii bolizilor de teren vor avea de înfruntat terenuri mlăştinoase (traseele străbătând zone cu teren argilos n.r.) şi dealuri imposibil de străbătut fără tracţiune 4x4. Anul acesta, probele de Extrem, Open şi Standard vor avea loc în zona Sovatei, tabăra fiind fixată în localitatea Câmpu Cetăţii, situată în apropiere de Eremitu, iar duminică va avea loc o probă de trial între localităţile Ernei şi Iclan. Şoferii care doresc să se înscrie la Off Road Trophy o pot face online, pe www.offroadmures.ro şi vor achita 550 de lei, bani care includ şi cazarea la Nomad Camp din Câmpu Cetăţii. Până în prezent s-au înscris în jur de 40 de şoferi din toată ţara, dar organizatorii se aşteaptă la un total de 60-70 de concurenţi.


Atenţie la dotări

Şoferii care doresc să se înscrie la secţiunea Open vor trebui să aibă maşinile dotate obligatoriu cu troliu faţă şi cauciucuri MT. În cazul în care la verificarea tehnică se va constata că, pe lângă celelalte cerinţe de securitate minime de îndeplinit, maşinile nu vor avea aceste accesorii, concurenţii vor fi înscrişi la secţiunea Standard.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite