Târgu-Mureş: Spectacol cu maşini răsturnate la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii iubitori de adrenalină sunt aşteptaţi diseară la spectacol
Mureşenii iubitori de adrenalină sunt aşteptaţi diseară la spectacol

Astăzi în parcarea de la Promenada Mall va fi show mare cu maşini. O echipă de cascadori din Ungaria va face cascadorii cu maşini care trec prin flăcări sau care sar peste alte maşini, într-un spectacol intitulat „Extrem Cascaders Show“.

Organizatorii promit un spectacol pe cinste. "Noi facem tot ceea ce puteţi vedea în filme. «Extrem Cascaders Show» este, practic, un circ al maşinilor, în cadrul căruia ne lovim unul de celălalt, mergem pe două roţi, ne rostogolim în aer şi avem o serie de scene pirotehnice“, a declarat Szombati Edvárd, cascador în echipa din Ungaria.

Spectacolul din această seară va conţine elemente de mare risc, de la întreceri între maşini care merg pe două roţi până la curse cu „monster trucks“, acele maşini modificate cu pneuri imense.

70 de minute de adrenalină

„Show-ul va dura 70 de minute şi vă garantez că aveţi ce vedea. O să vedeţi cum trec maşinile prin foc, cu oameni pe capotă, şi cum ne menţinem echilibrul pe capota maşinii atunci când se virează cu frâna de mână trasă“, a spus şi Daniel Deac, un alt cascador.

Extrem Cascaders va susţine o reprezentaţie astăzi, de la ora 16.00, în cadrul căreia rrupa din Ungaria vrea „să rupă gura târgului“ distrugând toate cele şase maşini dintr-o singură lovitură. Monster-truckul va sări de pe o rampă, exact peste maşini. Spectacolele se vor ţine în spaţiu închis.

Costul unui bilet este de 25 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite