Târgu-Mureş: Spargere într-un complex comercial: peste 100 de ceasuri furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceasurile au fost recuperate în totalitate
Ceasurile au fost recuperate în totalitate

Doi tineri din Târgu-Mureş au ajuns ieri în arest după ce marţi dimineaţa au dat o spargere la un magazin de ceasuri din complex comercial din Piaţa Teatrului.

Cei doi hoţi au acţionat de la ora 5.20 dimineaţa şi au furat circa 100 de ceasuri, în valoare totală de aproximativ 54.000 de lei. Dispariţia ceasurilor a fost sesizată de către dispecerul firmei de pază care asigura perimetrul complexului comercial respectiv. 

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi specialistul criminalist, efectuând cercetarea la faţa locului, constatând faptul că una dintre uşile de acces a fost forţată şi deschisă. Patru dintre vitrinele cu ceasuri au fost găsite sparte, iar din vitrine se observă lipsa unor ceasuri", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe cei doi hoţi în circa 12 ore de la comiterea faptei. "S-a reuşit identificarea şi prinderea suspecţilor în zona Complexului Week-end, asupra acestora fiind găsite şi ceasurile furate. Faţă de cei doi suspecţi s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Mureş, iar ieri Instanţa a luat împotriva celor doi măsura arestării preventive pe o perioadă de 15 de zile", a mai precizat Livia Popa.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite