Târgu-Mureş:Soarele din Vamă va străluci în Bastionul Dogarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sesiunea de Noapte continuă în Cetatea Medievală cu ocazia concertului celor de la Trupa Veche. Chiar dacă trupa care a făcut legendă în muzica românească, Vama Veche, nu mai urcă pe scenă în componenţa iniţială, membrii ei continuă să facă muzică bună.

Trupa Veche va concerta în Bastionul Dogarilor din Cetatea Medievală în această seară, de la ora 22.00. Trupa Veche este continuatoarea formaţiei Vama Veche, singura diferenţă constând în faptul că Tudor Chirilă nu mai este cel care ne cântă despre „Calul din Marlboro”, „Ana” sau „Hotel Cişmigiu”, noua voce a Vămii fiind Bogdan Olaru. Anul trecut, băieţii au organizat o preselecție extinsă pentru a găsi un nou solist vocal care să întregească trupa.

După un proces de selecţie pe cât de riguros şi de dificil pentru aspiranţi, pe atât de ingenios şi de distractiv pentru public, aceştia au avut de ales din peste 100 de pretendenţi. Alegerea finală a solistului Bogdan Olaru a fost făcută cu ajutorul publicului într-un concert live. Astfel că pentru prima dată la Târgu-Mureş în această componenţă, alături de noul solist, Traian Bălănescu (pian), Liviu Mănescu (bas), Doru Cinca (tobe) şi Bogdan „Jaja” Sandu (chitară) îi vor încânta pe mureşenii care iubesc muzica bună cu hiturile consacrate ale formaţiei Vama Veche, dar şi cu piesele noi, semnate Trupa Veche.

Proiectul nostru poate aduce soarele din Vama Veche în Târgu-Mureş pentru că muzica băieţilor din Trupa Veche te face să te simţi acolo. După concert, noi abia așteptăm să bem o Cuba Libre împreună cu trupa și cu cei prezenti, la after party”, ne-a declarat Corina Gliga, organizatoarea Sesiunilor de Noapte, proiect prin care pe parcursul întregului an vor concerta în Cetate trupe consacrate de rock din România.

”Deci, 20 ani”, ”Dacă nici tu”, ”2x2” sau ”Alunec” și „Trei sori” (prima realizată de trupă în noua formulă, pentru care a fost filmat şi un videoclip) sunt o parte din titlurile ce vor fi cântate în Cetate diseară. Biletele la eveniment costă 10 lei, iar acestea vor putea fi cumpărate numai la faţa locului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite