Târgu-Mureş: Simulare de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă 14 mai 2011, va avea loc simularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie pentru ca viitorii candidaţi să se familiarizeze cu metodologia de examen şi cu dificultatea sa.

Pregătirea pentru examenul de admitere este o tradiţie a UMF Tîrgu Mureş de câţiva ani deja şi se pare că are un succes din ce în ce mai mare în fiecare an iar viitorii candidaţi o consideră foarte utilă.  La această ediţie s-au înscris peste 420 de candidaţi din toată ţara, un număr record absolut pentru UMF Târgu Mureş.

Examenul de Simulare este organizat de Liga Studenţilor Tg Mureş si UMF tîrgu Mureş şi se va susţine în amfiteatrele din clădirea Principală UMF cât şi în amfiteatrele de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tg Mureş începând cu ora 9 dimineaţa.

Pe lângă examen responsabilii din Liga Studenţilor le-au pregătit candidaţilor şi un program social care include vizitarea campusului Universitar , vizitarea oraşului Tîrgu Mureş  iar spre seară toţi candidaţii sunt invitaţi alături de Studenţii UMF la o super petrecere în clubul Next Temptations.

Pagina dedicată examenului de simulare http://lstgm.blogspot.com/2011/03/simulare.html

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite