Târgu-Mureş: Şi-a omorât soţia apoi s-a spânzurat în holul apartamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orbit de furie că soţia vrea să divorţeze, Nicolae Tudoran (49 de ani) a decis să pună capăt suferinţei. Azi dimineaţă, şi-a omorât soţia, iar apoi s-a spânzurat de o ţeavă de gaz din holul apartamentului din cartietul Tudor, unde locuia. Cele două cadavre au fost găsite chiar de copiii familiei, care dormeau în camera alăturată.

Nimeni nu ştie însă ce s-a întâplat cu exactitate. Firuţa Tudoran (44 de ani) zăcea fără suflare în dormitor. Avea o singura lovitură la nas şi deocamdată nu se ştie din ce cauză a murit.

„Femeia are urmele unei agresiuni pe faţă, deci o ruptură de piramidă nazală care i-a provocat o hemoragie. Este posibil ca victima să se fi înecat cu propriul sânge. La examinarea obiectivă nu au fost găsite urme de plagă tăiată sau înţepată. Copiii se aflau în una dintre camere, dar dormeau şi nu au auzit cearta dintre părinţi", a spus Dan Olteanu, procuror criminalist.

Şi-au găsit părinţii morţi

Copiii familiei, Paul (17 ani) şi Larisa (20 de ani), sunt în stare de şoc. Părinţii lor erau în divorţ, iara stăzi ar fi urmat să fie prima înfăţişare a procesului. Mama lor fusese plecată la muncă în străinătate, însă a revenit acasă duppă trei luni, iar acum lucra la o fabrică de medicamente din oraş. Nicolae era electrician la Aeroportul Transilvania.

 „El era un bărbat onest, integru, un om căruia nu-i plăcea să fie dator nimănui, dar şi un om care nu prea lăsa pe ceilalţi să vadă ceea ce are de gând. Nu am auzit scandal în această dimineaţă. Nu ştiam că sunt în divorţ. Ştiu că ea a fost plecată în Anglia câteva luni.Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, credeam că aşa ceva se întâmplă doar la televizor“, a spus Silviu Milăşan, un vecin.

„A fost un şoc mare, e incredibil. I-am văzut pe copii, erau distruşi, mai ales fetiţa, care plângea, şi a venit la mine în apartament să-i dau apă să se liniştească. Erau aşa copii cuminţi, ea e în anul II de facultate, iar băiatul la liceu“, a spus Paraschiva Dumbertean, vecină.

Trupurile celor doi au fost duse la Laboratorul de Medicină Legală. Abia după ce necropsia va fi gata, anchetatorii vor sti cu exactitate din ce cauză a murit Firuţa Tudoran.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite