Târgu-Mureş: Şi-a omorât amanta apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crimă din gelozie într-un apartament din oraş. Cadavrul unui bărbat de 46 de ani şi a amantei acestuia de 34 de ani au fost găsite astăzi de criminalişti într-un apartament din Târgu-Mureş.

 Alexandru Nuţ, tatăl a doi copii majori şi-a părăsit familia după ce a întâlnit-o pe Alina, o asistentă medicală în vârstă de 34 de ani. Femeia fusese şi ea căsătorită şi avea doi copii, de 5 şi 11 ani, dar soţul său s-a sinucis după ce a aflat că fusese înşelat.

De mai bine de un an, Alina şi Alexandru, amantul ei, locuiau împreună într-un apartament din cartierul 7 Noiembrie. Ea însă nu s-a dezobişnuit de vechile obiceiuri şi a început să-şi înşele amantul cu un alt bărbat pe care l-a cunoscut pe Internet. Bărbatul înşelat a aflat şi n-a suportat trădarea. A luat un cuţit şi azi noapte a înjunghiat-o de două ori pe femeie, apoi s-a spânzurat.

Cadavrele celor doi au fost descoperite de părinţii fostului soţ al femeii, care vâzând că aceasta nu răspunde la uşă au chemat poliţia şi pompierii. Medicii legişti vor efectua autopsia pentru a stabili exact cauza morţii celor doi, iar poliţiştii au demarat o anchetă.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite