Târgu-Mureş: Şi-a mutilat fostul soţ cu ulei încins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 48 de ani din Luduş a ajuns la spital cu faţa arsă complet, după ce fosta lui soţie, într-o criză de nervi, l-a stropit cu ulei încins.

Cei doi sunt divorţaţi de anul trecut şi au un bieţel patru ani. Pentru că nu avea unde să stea cu copilul, în urmă cu o lună, femeia s-a mutat înapoi în apartamentul lui. Însă certurile şi bătăile dintre ei au continuat. Aşa s-a întâmplat şi aseară, când femeia a luat tigaia cu ulei încins de pe foc şi i-a turnat-o pe cap fostului soţ care dormea liniştit.

Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri grave pe faţă şi gât şi riscă să îşi piardă un ochi. Rănile grave îi vor lăsa oricum urme adânci pentru toată viaţa. Şi asta după ce, în urmă cu câteva săptămâni, bărbatul a mai ajuns odată de Urgenţe după ce a fost înjunghiar cu un cuţit în spate.

Abia acum le-a mrturisit medicilor că tot fosta soţie l-a agresat şi atunci. Femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi cercetat pentru tentativă de omor. 

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au deschis şi ei o anchetă şi urmează să stabilească cui va fi încredinţat copilul.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite