Târgu-Mureş: Show de coafuri extravagante în scop caritabil, la Palatul Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coafurile extravagante semnate de Bordas Laszlo vor face sensaţie diseară
Coafurile extravagante semnate de Bordas Laszlo vor face sensaţie diseară

Stiliştii salonului de înfrumuseţare Beauty Parlor din Târgu-Mureş vor să facă o bucurie de sărbători orfanilor de la Casa de copii „Sfânta Elisabeta”, organizând un spectacol caritabil dedicat lor.

Astfel, mureşenii care voi să facă un cadou de Moş Nicolae acestor copii sunt aşteptaţi diseară, de la ora 19.00, la Palatul Culturii la o prezentare de coafuri extravagante, machiaj şi rochii de seară unicat.

Evenimentul va fi deschis chiar de micuţii orfani, care vor prezenta publicului un scurt moment artistic. „La  Casa de copii „Sfânta Elisabeta” sunt 40 de micuţi care se vor bucura de ajutorul nostru. Spectacolul va fi deschis cu un filmuleţ despre viaţa lor la Casa de copii, urmat apoi de un spectacol pregătit chiar de ei. Pe scenă va urca apoi Molnar Tunde, solistă a Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureş, care va încânta publicul cu un recital de orgă. Va urma apoi prima prezentare de coafură, machiaj şi ţinute a serii, urmate de extragerea premiilor la tombolă. Spectacolul se va încheia cu o nouă prezentare de coafuri”, a precizat stilistul Bordas Jozsef Laszlo, organizatorul evenimentului.

La tombolă vor putea participa toţi mureşenii prezenţi la spectacol. „Biletul de tombolă costă 10 lei, iar norocoşii vor putea câştiga 20 de premii în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei, constând în produse cosmetice. Banii adunaţi pe biletele de tombolă vândute vor fi donaţi copiiilor de la Casa de Copii”, a mai precizat Bordas Jozsef Laszlo.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite