Târgu-Mureş: Shopping şi dans în Mureş Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii sunt aşteptaţi la Noaptea Albă a Reducerilor
Mureşenii sunt aşteptaţi la Noaptea Albă a Reducerilor

Mureşenii pasionaţi de cumpărături sunt aşteptaţi în această seară la complexul Mureş Mall, unde va avea loc Noaptea Albă a Reducerilor. Cei prezenţi vor putea asista la un concert extraordinar susţinut de trupa Ackent.

Mureşenii care participă la Noaptea Albă a Reducerilor îşi vor putea extinde garderoba cu articole de îmbrăcăminte,  încălţăminte şi marochinărie la preţuri reduse cu până între 30 şi 70%. Reducerile sunt oferite de circa 40 de magazine din incinta complexului comercial.

Ofertele speciale nu sunt singurele motive pentru care mureşenii sunt aşteptaţi diseară în complexul comercial Mureş Mall. Dacă la evenimentul similar desfăşurat în luna noiembrie 2009 invitaţi speciali au fost membrii trupei DJ Project, anul acesta atmosfera va fi întreţinută de băieţii din trupa Akcent.

Artiştii au anunţat că în acest an vor lansa un nou album, care va conţine atât piese noi, cât şi toate singel-urile scoase deja pe piaţă, de-a lungul celor nouă ani de existenţă a trupei. Primul singel de pe noul album se numeşte „Make me shiver” şi a fost lansat deja pe 18 ianuarie, beneficind deja de un videoclip semnat de regizorul Iulian Moga.

Membrii trupei vin în faţa admiratoarelor mureşene cu o imagine schimbată, dar şi cu un stil nou în ceea ce priveşte muzica şi versurile, promiţând un concert extraordinar.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite