Târgu-Mureş:Sezonul estival vine cu oferte speciale în centrele spa din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O zi de relaxare totală în aceste oaze urbane costă între 30 şi 55 de lei, în funcţie de serviciile pentru care optaţi. Mureşenii se pot relaxa în oraşul lor pe bani puţini şi în condiţii de lux maxim în cele mai moderne centre de spa şi wellness din ţară.

Centrele spa şi wellness din Târgu-Mureş se întrec în oferte speciale pentru clienţi, odată cu intrarea în sezonul estival. Practic, mureşenii au posibilitatea de a petrece zile întregi în centre specializate de relaxare chiar în oraşul lor, pe bani puţini, simţindu-se chiar mai bine decât pe litoral.

Aqua Day Spa din complexul hotelier Business, cel mai mare centru spa&wellness din România (ca şi număr de camere de terapie n.r.), a împlinit de curând un an de existenţă, prilej cu care cei care doresc să uite de grijile zilnice vor putea să o facă plătind mai puţin decât până acum. Astfel, în zilele lucrătoare pentru o zi la Aqua Day veţi plăti 45 de lei, iar în weekend tariful pentru o zi va fi de 60 de lei, tarif care include toate serviciile de care dispune centrul (piscină, plajă, jacuzzi, solarium, sală de fitness, tepidarium, saună finlandeză, salon de aromaterapie, baie turcească, baie de aburi, meloterapie, duşuri fantezie etc n.r.). “Vom pregăti surprize pentru clienţii noştri, constând în reducerea preţurilor la abonamente şi organizarea de petreceri tematice la piscină, săptămânal”, ne-a declarat Dacian Vlas, general manager la Business Center.

Oferte speciale şi la Aqua Rock

Aqua Rock Spa, aflat în interiorul complexului hotelier President, dispune de piscine interioare şi exterioare de dimensiuni considerabile, care amintesc de grotele tropicale. Odată cu venirea sezonului estival, administratorii au pregătit reduceri substanţiale la intrările în spa, salină şi centrul de fitness. Astfel, în timpul săptămânii intrarea pe zi în sistem full-spa (toate serviciile incluse n.r.) va fi de 50 de lei, iar în weekend 55 de lei pentru adulţi, iar pentru copii (până la 12 ani n.r.), 35 de lei. “Am micşorat şi tarifele pentru abonamente lunare. De exemplu, pentru o lună de full-spa mureşenii vor plăti 500 de lei până în septembrie, faţă de 600 cât era până în prezent”, ne-a declarat Georgiana Ţerbea, manager la Aqua Rock Spa.

Litoralul la Târgu-Mureş

Începând cu luna iunie, mureşenii se vor simţi ca pe litoral la Aqua Day Spa plătind doar 30 de lei pe zi (sau 15 lei în cazul copiilor n.r.), căci atât va costa accesul pentru o zi numai la piscină şi plajă. La Aqua Rock, o zi exclusiv la spa va costa 30 de lei în timpul săptămânii şi 40 de lei în weekend.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite