Târgu-Mureş:Se lucrează de zor pentru un Pokloş „nou”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Apelor a început lucrările de reamenajare a malului pârâului Pokloş, pârâu care traversează întreg Târgu-Mureşul.

Muncitorii au instalat un „mini şantier” în apropiere de zona Super din cartierul Tudor Vladimirescu, după o pauză cauzată de intervenţia specialiştilor D.A. la inundaţiile din Moldova. „Oamenii noştri au fost plecaţi în Roman şi Galaţi, fiind necesară intervenţia lor pe timpul inundaţiilor. Ne bucurăm că am putut continua lucrările pe Pokloş şi sperăm să finalizăm reabilitarea malului până la sfârşitul anului”, ne-a declarat Călin Fokt, purtător de cuvânt al D.A. Mureş.

Din cauza rădăcinilor copacilor plantaţi în imediata apropiere a malului, dalele de beton care fortificau marginea pârâului au fost mişcate, astfel că pe lângă aspectul inestetic exista şi pericolul de surpare a pământului. „În apropiere de Dacia Service au căzut în apă doi tei plantaţi pe mal, malul fiind surpat. E foarte important să înlocuim dalele vechi cu altele noi şi să cimentăm pe cât posibil malul pârâului”, a completat Fokt. După finalizarea reamenajării la Super, muncitorii vor înainta cu lucrările în zona Înfrăţirii.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite