Târgu-Mureş: Schimb de experienţă între poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni au avut astăzi oaspeţi de peste hotare, veniţi într-un schimb de experienţă în România.


Poliţiştii Alexandra Mamo din Malta şi Petros Pattouras din Cipru, însoţiţi de un reprezentant al Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au vizitat astăzi sediul Inspectoratului Judeşean de Poliţie Mureş.

Programul delegaţiei a prevăzut o întâlnire oficială cu şefii IPJ Mureş, urmată de o scurtă prezentare a judeţului Mureş şi a câtorva repere din experienţa Poliţiei Mureşene în activităţile ce au urmărit realizarea parteneriatului cu comunitatea.

Delegaţia a mai participa la dezbaterea cu tema „Copilul care creşte într-o familie agresivă va deveni la rândul său un agresor”, activitate organizată de Poliţia Mureşeană în parteneriat cu Colegiul Naţional „Unirea” şi Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian".

"Delegaţia mai are în program participarea la şedinţa Grupului Consultativ Judeţean de Combatere a Violenţei în Familie – Mureş, unde vor afla date legate de experienţa în acest domeniu şi se vor putea interesa care este rolul Poliţiei în axa inter-instituţională ce realizează prevenirea, monitorizarea şi combaterea violenţei în familie", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite