Târgu-Mureş: Scandal în şedinţa de Consiliu Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circ în şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean Mureş. Protagoniştii au fost Lokodi Edita, preşedintele Consiliului Judeţean şi Teodor Giurgea, consilier judeţean.

Scandalul a izbucnit spre finalul şedinţei, când consilierii judeţeni aveau de votat criteriile de performanţă pentru directorul Parcului Industrial Târgu-Mureş. Supărat că Nagy Istvan, directorul general al Parcului Industrial nu se află în sală, consilierul judeţean Teodor Giurgea a cerut retragerea proiectului de pe ordinea de zi. Prea târziu însă, pentru că ordinea de zi fusese votată la începutul şedinţei şi nu putea suferi modificări. Consilierul nu s-a lăsat şi a cerut de nenumărate ori cuvântul.

"Vă rog frumos să-mi daţi cuvântul la ordinea de zi. Nu-mi puteţi lua dreptul la cuvânt. Sunt un consilier ales de mai multe ori şi vă rog să-mi daţi cuvântul şi să nu abuzaţi de funcţia dumneavoastră de preşdinte", a spus Giurgea.

"Conform regulamentului de organizare a activităţii CJ, în calitate de preşedinte i-am dat cuvântul domnului consilier Teodor Giurgea, dar în loc să se refere la problema pentru care a cerut cuvântul a polemizat cu colegii, ba mai mult a avut un ton care nu-l onorează în calitate de consilier"
, a spus Lokodi. 

Spiritele s-au încins şi mai mult atunci când Lokodi a vrut să afle dacă Teodor Giurgea a participat la şedinţa Comisiei de Buget, unde ar fi avut ocazia să vorbească cu directorul parcului industrial. Ionela Ciotlăuş, preşedinta Comisiei a precizat în plec că Teodor Giurgea nu a fost de faţă la discutarea proiectului de hotărâre.

"Eu am fost la toate punctele de pe ordinea de zi şi pot confirma ceilalţi colegi din comisie. Eu vreau să-mi expun punctul de vedere la ordinea de zi. Vă rog să-mi daţi cuvântul, este dreptul meu. Vă respect foarte mult, dar nu aveţi dreptul să-mi luaţi cuvântul"
, a continua Giurgea.

Când i s-a permis să vorbească, consilierul a precizat că directorul parcului industrial trebuia să fie prezent la şedinţa de CJ, pentru că această instituţie este cea care îi asigură finanţarea.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite