Târgu-Mureş: SANDRA ar putea renunţa la muzică din cauza Facebook-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta artistă de nivel internaţional SANDRA a precizat astăzi într-o conferinţă de presă că nu se împacă deloc cu tehnologia modernă şi că ar putea renunţa la muzică din cauza postărilor false de pe Facebook.

Artista nu agrează deloc calculatoarele, de aceea nu are cont personal pe reţelele de socializare. Cineva însă a creat pe Facebook trei conturi cu numele ei, ceea ce a înfuriat-o într-atât încât se gândeşte să renunţe la cariera muzicală.

"Nu suport laptopurile, urăsc să scriu pe calculator. Nu am pagină de Facebook, am un Iphone cu care îmi sun prietenii şi familia. Urscă să scriu chiar şi SMS. Nu postez niciodată pe Internet, dar am  auzit că e cineva pe Facebook care şi-a făcut trei conturi cu numele meu. Acestă persoană se dă drept mine, vorbeşte despre lucruri private din viaţa mea. Oricine şi-ar da seama că eu nu vorbesc cu fanii mei despre viaţa mea privată. Am auzit de la o prietenă că persoana respectivă vorbeşte despre copiii mei, despre familia mea. E nebună sau ce? Eu nu ştiu să scriu pe calculator. Dacă în jumătate de an persoana respectivă nu va înceta, mă opresc din cântat pentru că familia mea e prioritară", a spus Sandra.

Artista va susţine un concert în această seară în Piaţa Victoriei din Târgu-Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite