Târgu-Mureş: S-au urcat beţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi şoferi mureşeni sunt cercetaţi de poliţişti, după ce aparatul alcool-test a indicat o concentraţie de alcool peste limita legală.

Primul şofer, care a căzut în plasa oamenilor legii a fost oprit pe bulevardul Libertăţii din municipiul Reghin. Conducătorul auto- un tânăr de 28 de ani- emana vapori de alcool şi în urma testului s-a depistat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în volumul de aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Reghin, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt şofer, în vârstă de 61 de ani a fost oprit în trafic de poliţiştii sighişoreni. În cazul acestuia rezultatul testului a fost de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-a procedat la recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Rutier sub aspectul întrunirii elementelor constitutive ale infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite