Târgu-Mureş: S-au dezbrăcat pe scenă la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Nebunie" aseară pe scena principală a Festivalului Peninsula, unde trupa spaniolă Ska-P a oferit celor aproximativ 3.000 de spectatori un show de neuitat.

Cei şase membrii ai trupei au încins atmosfera cu piese precum Abolicition, Intifada şi binecunoscuta Cannabis, militând pentru legalizarea marijuanei dar a şi pentru stoparea violenţelor dintre israelieni şi palestinieni.

După un show plin de surprize, în care artiştii au urcat pe scenă costumaţi în diferite persoanje, unii membrii  ai trupei şi-au luat rămas bun de la fani într-un mod inedit- s-au dezbrăcat pe scenă. Astfel, unul dintre instrumentişti şi-a arătat posteriorul către public, iar un alt membru al trupei a rămas doar în chiloţi. Publicul a aplaudat intens prestaţia spaniolilor, declarând că nu s-au mai distrat aşa bine la un concert de multă vreme.

Astăzi pe Weekend Main Stage vor urca trupele Direcţia 5, Quimby, The Rasmus şi Gorillaz Sound System. Cei din urmă promit un show de excepţie, plin de efecte speciale proiectate pe un panou gigant.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite