Târgu-Mureş: Rochii şi coafuri unicat pentru „Nunta Perfectă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul acesta se poartă coafurile naturale foto Sergiu Cioban
Anul acesta se poartă coafurile naturale foto Sergiu Cioban

Colecţia „Undisclosed Desires“ semnată de mureşeanca Roxana Şimon va fi prezentată oficial diseară, în Mureş Mall. Viitorii miri vor putea admira ultimele tendinţe în domeniul industriei de nunţi, prezentate de cele 50 de firme din întreaga ţară invitate la eveniment.

Expoziţia „O Nuntă Perfectă“ , eveniment desfăşurat în acest weekend în complexul comercial Mureş Mall, aduce în faţa mureşenilor ultimele tendinţe din industria de nunţi. Fie că e vorba de rochii de mireasă, costume de miri, decoraţiuni pentru mesele festive, inele de logodnă, verighete, buchete şi decoraţiuni florale, coafuri şi rochii de seară, toate pot fi admirate în cadrul evenimentului.

Coafurile naturale, tendinţa anului

Viitoarele mirese care vizitează astăzi expoziţia „O Nuntă Perfectă“ vor putea admira coafurile unicat realizate de hairstylist-ul Csernaczki Emoke. „Am făcut un coc mai extravagant, tocmai pentru ca miresele să poată vedea că se poartă şi coafurile avangardiste, pentru că ne pregătim pentru o zi specială, unică. Anul acesta se poartă accesoriile naturale-flori, meşe din părul propriu împletite în diverse modele. Ca şi coafură, se poartă buclele romantice, create însă fără bigudiuri şi fixativ. Ca accesorii sunt încă în tendinţe voalul şi pălăriile. Ca şi culoare se poartă nuanţele ciocolatii, blond auriu, apropiate de culoarea naturală a părului“, spune hairstylist-ul.

Coafura şi machiajul unei mirese sunt foarte importante, de accea se fac mai multe probe înainte de marele eveniment. „Eu fac probe de coafură la mirese pe stiluri retro,extravagant sau clasic. Dacă fac un coc extravagant niciodată nu-mi iese la fel, pentru că fiecare coafură e unicat“, spune Emoke.

Rochii unicat

Nu doar miresele trebuie să aibă o ţinută specială în ziua nunţii, ci şi invitatele. Mureşencele care vor participa anul acesta la nunţi sau la diverse evenimente mondene pot opta pentru creaţiile Roxanei Raluca Şimon. Tânăra îşi lansează astăzi cea de-a cincea colecţie „Undisclosed Desires“, ce conţine 18 rochii unicat.

Anul acesta se poartă lenjeria la vedere, aşa că am folosit dantele, mătăsuri şi tul, în combinaţii şi suprapuneri de materiale. Ca şi accesorii, am folosit pene, broşe, pietre, dar şi ţinte“, spune designerul.

Colecţia se adresează femeilor îndrăzneţe şi noncornformiste. „Sunt ţinute foarte sexi, pentru femei care vor să fie provocatoare la diferite evenimente mondene sau nunţi“, precizează Roxana Şimon. Preţul acestor ţinute este între 300 şi 1.000 de lei, în funcţie de model. „Cea mai scumpă ţinută a colecţiei costă 1.500 de lei, iar pentru trena acesteia am folosit 32 de metri de tul“, spune designerul.

Surprize de 8 Martie

Mureşenii care vizitează expoziţia „O Nuntă Perfectă“ pot participa la Tombola Vizitatorului, la care pot câştiga aproximativ 100 de premii, dintre care 30 de vouchere în valoare de 40 de lei oferite de complexul Mureş Mall, dar şi rochii de mireasă, accesorii, buchete, torturi sau invitaţii pentru nuntă. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc mâine, de la ora 17.00. „Anul acesta numărul firmelor participante la expoziţie s-a dublat faţă de anul trecut”, a precizat Ioana Macavei, organizatorul evenimentului

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite