Târgu-Mureş:Ritmuri electronice diseară în Club Evolution

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ Shiver
DJ Shiver

Mureşenii pasionaţi de muzica electronică vor avea parte în această seară de la ora 22.00 de o petrecere pe cinste în clubul Evolution, de pe strada Sinaia nr 3. Atmosfera va fi întreţinută de trei dintre cei mai apreciaţi DJ din Târgu-Mureş: DJ Shiver, Soundbreeze şi Sunleed.

„Va fi pentru prima dată când voi mixa pe drum & bass şi de aceea aştept un număr cât mai mare de târgumureşeni la o noapte de distracţie pe cinste. Le-am pregătit un playlist cu totul special, format din piese ale unor artişti consacraţi ai genului, precum Chase & Status, Danny Bird, Dirtyphonics, Blame sau Brookes Brothers”, ne-a declarat Alexandru Gherman, cunoscut în lumea muzicii ca DJ Shiver. Acesta va urca la platane în jurul orei 24.00, in timp ce încălzirea va fi asigurată de DJ Sunleed.


Acces gratuit


Intrarea la eveniment este gratuită, iar organizatorii aşteaptă o afluenţă record, ştiut fiind faptul că petrecerile cu muzică electronică au fost mereu încununate de succes în localurile mureşene. În plus, cei de la Evolution au pregătit o serie de surprize pentru toţi cei prezenţi, constând în oferte speciale la preţul băuturilor comercializate la bar.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite