Târgu-Mureş:Reuniune hip-hop cu cei mai tari artişti mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„La sfârşit de săptămână, rapperii-n Downtown se adună pentru un show de primă mână!”. Veţi putea asculta live cele mai noi versuri semnate Ferinus Narro şi Shaolin, urmând ca distracţia să continue pe ritm de drum&bass.

Cei mai cunoscuţi artişti de rap din Târgu-Mureş vor oferi amatorilor de muzică bună un show de neuitat, în clubul Downtown, sâmbătă începând cu ora 22.00. Mai întâi vor intra pe scenă DJ-ii, care vor mixa piese de funk, raggae, dub şi rap. Rând pe rând vor urca pe scenă Dj Twist, Dj Necs, Dj Instru şi Jaheyo, care vor înflăcăra platanele în aşteptarea vedetelor serii: trupa Ferinus Narro, Denis şi MC Shaolin. „Cu siguranţă clubul va fi plin, pentru că mureşenii ştiu să se distreze atunci când muzica ce li se oferă e de calitate. Alături de prietenii şi colegii mei de breaslă, Denis, Scratch şi Faust ( trupa Ferinus Narro n.r.) voi cânta cele mai noi piese ale mele şi le voi oferi celor prezenţi o idee din producţiile ce vor face parte din viitorul meu album”, ne-a declarat Cătălin Boilă, cunoscut va MC Shaolin. După încheierea show-ului vocal, DJ-ii vor continua petrecerea pe ritm de dubstep şi drum&bass până la primele ore ale dimineţii.

Bilete şi băuturi ieftine

Un bilet la eveniment costă 5 lei, iar acestea vor putea fi chiziţionate numai de la intrarea în local. Organizatorii au pregătit oferte speciale la berea cumpărată la bar. Astfel, o sticlă de 500 ml de Timişoreana va costa 3 lei, iar una de bere Ursus va fi 3,5 lei. Shot-urile de tequilla vor costa la fel ca 25 mg de Jagermeister, adică 3 lei. Organizatorii speră ca până la miezul nopţii clubul să fie ocupat la capacitate maximă, întrucât evenimentele de hip-hop atrag de fiecare dată un public numeros în oraşul nostru.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite