Târgu-Mureş:Relaxarea în jacuzzi, cadoul perfect de Mărţişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sovata îşi aşteaptă turiştii
Sovata îşi aşteaptă turiştii

Ofertele turistice din judeţ, valabile începând cu 1 martie, sunt special create pentru targetul feminin. Două zile la spa în Sovata costă 299 de lei şi includ micul dejun, cina şi diverse variante de tratamente cosmetice pentru doamne.

Începutul lunii martie aparţine, fără îndoială, femeilor, acestea fiind răsfăţate cu mărţişoare, flori şi... oferte turistice avantajoase. În judeţul Mureş, localităţile cu cea mai mare căutare în această perioadă sunt Sovata şi Praid (localitate situată la graniţa dintre Harghita şi judeţul nostru n.r.). Ofertele turistice de 1 martie în Sovata sunt atractive datorită avantajelor oferite turiştilor.

Astfel, cu 299 de lei de persoană, puteţi petrece două zile la Spa-ul Danubius, 4 stele, în sistem de cazare cu demipensiune (mic dejun sub formă de bufet suedez şi cină n.r.) şi cu un coş cu fructe în cameră, un ceai verde relax – antioxidant servit la bar, acces nelimitat la bazinele cu apă dulce şi sărată ale hotelului, jacuzzi, saună, acces liber la sală de fitness şi halate de baie. În plus, doamnele au incluse în ofertă o manichiură şi la alegere una din următoarele variante: o baie wellness, înfăşurare anticelulitică sau o împachetare Cleopatra.

Există oferte şi la Hotelul Brădet, 2 stele, care pentru 169 de lei de persoană oferă servicii asemănătoare, inclusiv acces la saună şi jacuzzi. „Ofertele turistice de Mărţişor sunt deosebit de avantajoase în special pentru clientela feminină. Doamnele au parte de foarte multe surprize plăcute din partea hotelurilor şi pensiunilor”, ne-a declarat Janos Molnar, consilier turistic la agenţia Maori.

Săptămână de refacere la Praid

Localitatea Praid, cunoscută pentru vestita salină, una dintre cele mai mari de acest gen din Europa, atrage foarte mulţi turişti odată cu începutul primăverii. Cea mai atractivă ofertă turistică este cea de „săptămână de refacere” de la pensiunea de 4 stele Praid, care include un program relaxant timp de 2 zile (220 de lei de persoană n.r.) sau chiar 6 zile (599 de lei de persoană n.r.). Pe turişti îi aşteaptă tratamente fitness, masaj, saună, jacuzzi şi intrări zilnice în salină.


Lacurile din Sovata

Lacurile sunt principalul punct de atracţie al staţiunii aflate la 60 de kilometri de Târgu-Mureş. Lacurile Ursu, Aluniş, Verde, Negru, Roşu, Mierlei şi Şerpilor, au ape clorurate şi sodice, prezentând fenomenul de heliotermie şi oferind posibilitatea înnotului chiar şi pe temperaturi scăzute în atmosferă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite