Târgu-Mureş:Relaxare şi bineţe la „Natură Sănătate Frumuseţe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia ezoterică este prima organizată în acest an în oraşul nostru. Mureşenii vor putea participa la workshopuri, vor putea cumpăra produse şi vor putea asculta muzică, scopul fiind acela al relaxării şi al stării generale de bine.

Mureşenii care doresc să înveţe despre viaţa în comuniune perfectă cu natura sau despre tehnicile de echilibrare energetică, pracum şi tehnici de nutriţie sănătoasă, sune aşteptaţi la expoziţia „Natură Sănătate Frumuseţe”, ce va avea loc de vineri şi până duminică aprilie la casa Deus Providebit (Biserica Catolică, intrare dinspre strada Târgului) din Târgu-Mureş. Evenimentul este primul de acest gen care va avea loc în 2011 în oraşul nostru, iar scopul este acela de a-i învăţa pe mureşeni să se simtă bine în pielea lor.

Natură Sănătate Frumuseţe este o manifestare benefică pentru suflete şi fizic. Mureşenii vor găsi tot de la produse de îngrijire personală la cele ce ţin de confortul casnic, cărţi, demonstraţii şi ateliere de lucru, plus concerte cu muzică de relaxare, toate pentru ca lumea să înveţe să păstreze o stare generală de bine”, ne-a declarat Szilagy Geza, consultant naturist şi organizator al evenimentului.

Oaspeţi de marcă

Timp de trei zile, Casa Deus Providebit va fi gazda unor invitaţi de seamă din ţară şi străinătate, care îi vor educa pe localnici în ceea ce priveşte tehnicile de alimentaţie naturistă, tehnicile de relaxare prin masaj, presopunctură, reiki, qigong şi multe altele. De exemplu, Magdas Emese, instructor al metodei de relaxare Kriston, va susţine o conferinţă la care sunt aşteptate femei de toate vârstele. Kriston este o modalitate completă şi complexă de relaxare a protejare a organelor abdomino-pelvine feminine care duc la îmbunătăţirea activităţii aparatului uro-genital şi la îmbunătăţirea vieţii de cuplu.

În plus, studenţii şi elevii sunt aşteptaţi la un curs de învăţare rapidă, care va avea loc vineri de la ora 18.00. „Este un curs prin care tinerii pot deprinde învăţarea de două până la de cinci ori mai rapidă, fără stres. Sunt diverse tehnici de studiu accelerat, cu ambele emisfere ale creierului, ce vor fi prezentate publicului prezent la eveniment”, ne-a precizat Szilagy Geza. Artiştii Gheorghe Iovu şi Toke Zoltan (muzică tibetană) îi vor încânta pe cei prezenţi recitalurile proprii de muzică relaxantă.

De vineri, ora 13.00, până la ora 20.00 (şi în zilele de weekend de la 10.00 la 20.00), mureşenii vor avea ocazia de a se antrena pentru o mai bună relaxare fizică şi psihică, atât de utilă în condiţiile stresului cotidian. Accesul publicului este gratuit, astfel că organizatorii aşteaptă o participare masivă a mureşenilor la expoziţia ezoterică.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite