Târgu-Mureş:Reduceri pentru mureşenii care merg la mare cu trenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta se adresează tinerilor şi grupurilor de tineri cu vârsta sub 26 de ani care vor călători spre Constanţa şi Mangalia cu trenul, în perioada 29 aprilie – 3 mai. Astfel, CFR oferă reduceri de până la 20% grupurilor formate din minim 10 persoane, dacă aceştia călătoresc cu trenul accelerat sau rapid la clasa a II-a.

Dacă numărul grupului ajunge până la 50 de persoane, CFR oferă o reducere de 30% din preţul normal al biletelor de tren. Cu alte cuvinte, dacă intenţionaţi să vă petreceţi minivacanţa de Ziua Muncii la mare (destinaţiile cele mai căutate sunt Costineşti şi Vama Veche n.r.), aveţi posibilitatea să economisiţi sume importante pentru drumul dus-întors, în funcţie de numărul de prieteni cu care călătoriţi. Oferta nu este valabilă pentru tinerii care beneficiază deja de o altă reducere pentru transportul feroviar.

Biletele se procură numai la Agenţia de Voiaj a CFR Târgu-Mureş, situată în Piaţa Teatrului, iar informaţii adiţionale puteţi obţine la numărul de telefon 0265 266.203.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite