Târgu-Mureş: Protestul marionetelor, în faţa Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În viziunea sindicaliştilor doar marionetele suntr de accord cu măsurile Guvernului
În viziunea sindicaliştilor doar marionetele suntr de accord cu măsurile Guvernului

Sindicaliştii mureşeni au ales o formă inedită de protest faţă de măsurile anti criză ale Guvernului.

 Sătui să strige degeaba împotriva diminuării salariilor sau a disponibilizărilor din sistemul bugetar, pentru că oricum nu primesc nici un răspuns  pozitiv din partea guvernanţilor, sindicaliştii mureşeni au rămas acasă, iar în locul lor au aşezat marionetele, care pot să tacă şi să rabde.

Guvernanţii ar vrea ca ţara aceasta să fie populată de oameni care tac şi sunt de accord cu politicile lor. O săptămână am căutat aceşti oameni dar n-am găsit nici unu. Aşa că am adus marionetele, singurele capabile să fie mulţumite de politica Guvernului. Acesta este de fapt dialogul social în vizunea Guvernului-oameni care tac, pentru că altfel dau în noi cu gaze lacrimogene”, a spus Maria Dăndărău, secretar general C.N.S.R.L. Frăţia Mureş. 

Sindicaliştii au improvizat şi o masă a Guvernului, unde pozele fiecărui ministru atârnă de un balon. „Considerăm că acest Guvern falimentează România. Le-am pus pozele miniştrilor tocmai pentru ca lumea să vadă cine duce această ţară în faliment”, a mai spus Maria Dăndărău.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite