Târgu-Mureş: Prostituată "campioană" la amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O prostituată din cartierul Valea Rece deţine recordul la amenzi neplătite către municipalitate. Acesta are de plătit 95.500 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Primărieie Târgu-Mureş o prostituată din cartierul Valea Rece este "campioană" la amenzi neplătite. Acesta a acumulat 195 de procese verbale pentru practicarea "meseriei", iar suma totală pe care o datorează Primăriei Târgu-Mureş este de 95.500 de lei.

Pe locul al doilea în topul datornicilor se situează un mureşean cu datorii de 80.560 de lei, iar pe locul al treilea un cetăţean ce a acumulat procese verbale neachitate în valoare de 85.880 de lei. „Pentru că prostituatele nu au loc de muncă, am făcut demersuri pentru a transforma amenzile lor în muncă în folosul comunităţii”, a precizat Vasile Szofervi, Şeful Serviciului Executări Silite din Primăria Târgu-Mureş. 

Anul trecut Primăria a înregistrat în baza de date 27.500 de procese verbale de contravenţie ale mureşenilor. Doar 21.000 de mureşeni au achitat aceste amenzi, în valoare de aproximativ 4 milioane de lei. Pentru restul de 6.500 de procese verbale ale mureşenilor certaţi cu legea, primăria va începe procedura de executare silită.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite