Târgu-Mureş:Program spectaculos la festivalul electronic Get Out! 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul eveniment 100% mureşean şi dedicat exclusiv muzicii electronice va debuta joi în localitatea Valea. Organizatorii festivalului au dat publicităţii numele mari care vor participa la Get Out! Fest, organizat anul acesta în campingul Ileana Cosânzeana.

După ce Big Bud, nume legendar al muzicii breaks europene, a fost anunţat ca headliner în prima zi a festivalului, organizatorii au anunţat oficial prezenţa unor DJ de prestigiu internaţional şi în celelalte zile ale manifestării.

Spinline şi Ludmilla mixează la Mureş!

Astfel, vineri este programată apariţia pe scenă a lui SKC, din trupa ungurească Tactile, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de muzică drum&bass din Europa de Est. Acesta va fi urmat de trupa Spinline, o echipă de DJ şi producători maghiari de drum&bass formată din Mark Gulacsi, Norbert Safar şi Andras Tallai, consideraţi ca fiind cel mai bun export al Ungariei în materie de muzică electronică. Din Germania va mixa şi Cornflex, urmat apoi de Seba1394, din Timişoara, Dan Bazix din trupa Bamse şi A-tesz şi Lejoix, care vor încheia o vineri spectaculoasă în campingul Ileana Cosânzeana în cel mai pur stil Downsound. Sâmbătă, totodată ultima zi de Get Out!, va fi dedicată breakbeat-ului, dubstep-ului şi altor genuri conexe, apreciate de sutele de mureşeni care umplu cluburile la fiecare eveniment organizat în oraş. „Headliner-ul zilei va fi Ludmilla, din Ungaria, cunoscută ca fiind cea mai de succes DJ-iţă de breakbeat din Europa. Aceasta va fi urmată de Tomasan, din Bucureşti, şi de Newgotti, din Timişoara, doi obişnuiţi ai party-urilor Downsound”, ne-a declarat Janosi Zsolt, organizator al evenimentului. Sauce şi Limun vor oferi un spectacol electronic piperat cu funk şi hip-hop, iar Addo şi Acqzuel vor încheia festivalul cu un amestec de techno, house, dubstep şi multe altele, până la primele ore ale dimineţii. „Aştept cu nerăbdare să mixez în faţa sutelor de fani care vor fi prezenţi la Get Out!, mai ales că programul este unul cu totul special”, ne-a declarat Andrei Ştefan, cunoscut ca DJ Addo.

Bilete ieftine la festival

Biletele la Get Out! vor putea fi procurate la faţa locului, campingul Ileana Cosânzeana din localitatea Valea fiind situat la 24 de kilometri de Târgu-Mureş. Biletele pe zile costă între 20 de lei (joi n.r.) şi 35 de lei (vineri şi sâmbătă n.r.), în timp ce abonamentele costă 70 de lei pe toată durata festivalului, sau 60 de lei pentru cei care vor ajunge la Valea în zilele de weekend.

Cum ajungem la Get Out?

Cel mai simplu mod de a ajunge la Valea este cu maşina, pe drumul naţional 135. Organizatorii garantează locuri de parcare destule în zona din apropierea campingului. Cu maxi taxi-urile, o cursă costă 8 lei. Din Târgu-Mureş acestea pleacă la orele16.00, 18.00 şi 20.00, iar către Târgu-Mureş, de la orele 06.00, 08.00 şi 10.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite