Târgu-Mureş:Program bătut în cuie la Freedom Arena a festivalului Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Peninsulei au anunţat programul oficial al artiştilor la Freedom Arena, scena pe care vor urca adevăraţi maeştri ai muzicii electronice din ţară şi străinătate în cadrul celui mai important festival de muzică din Transilvania.

În prima seară, pe 26 august, Arena îl va găzdui pe britanicul Mark Knight, unul din marii maeştri ai muzicii house. Seturile sale au devenit cunoscute cu o viteză ameţitoare pentru că DJ-ul nu se sfieşte să combine ritmurile house cu electro şi chiar şi cu ritmuri tribale dacă simte că publicul îşi doreşte asta. Pe lângă Mark Knight în prima zi a festivalului Peninsula vor mai mixa în Freedom Music Arena şi românul Adrian Eftimie, mecenatul mişcării DeLaHoya Horace Dan D., respectiv Coyote din Ungaria.

A doua zi, în 27 august, pe lângă cele două nume anunţate deja (Fedde Le Grand şi Suie Paparude n.r.) vor mai mixa în Arena şi Junkie&Hawky (din Ungaria n.r.) şi The Model (din România n.r.).

Pentru cea de a treia zi de party în Freedom Music Arena, alături de argentinianul Hernan Cattaneo l-am adus pe austriacul Philipp Straub. DJ-ul cunoscut şi sub numele de Felipe şi-a câştigat faimă internaţională prin seturile sale energetice, din zona techno-groove. Tot în această zi avem cel mai trendy duo al muzicii electronice din România, Livio&Roby, iar seara va fi deschisă de setul lui Hot X, un pionier al muzicii techno din Ungaria”, a declarat Camelia Sisko, PR al festivalului. Peninsula finalizează petrecerea din Freedom Music Arena duminică 29 august, atunci când alături de britanicii de la Above & Beyond vor mai mixa DJ Almud, cel care a inventat petrecerile Essence din

Ungaria, Pöli, respectiv Nora Naughty.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite