Târgu-Mureş:Probleme administrative la Târnăveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târnăveni
Târnăveni

Consiliul Local din Târnăveni ar putea fi dizolvat dacă în următoarea şedinţă nu va adopta nici măcar un proiect de hotărâre. Din cauza lipsei de cvorum, ordinea de zi a şedinţelor nu a putut fi adoptată.

În luna octombrie a anului 2009 au fost convocate 3 şedinţe extraordinare în zilele de 1, 14 şi 16 octombrie dintre care prima nu s-a desfăşurat din cauza faptului că nu a fost întrunit cvorumul necesar. În luna noiembrie au fost convocate 2 şedinţe extraordinare în zilele de 12 şi 19 care nu s-au desfăşurat tot din cauza neîntrunirii cvorumului necesar. Şedinţa ordinară convocată în data de 26 noiembrie nu a mai avut loc deorece ordinea de zi nu a fost aprobată. În luna decembrie 2009 s-a desfăşurat o singură şedinţă extraordinară în data de 3 a lunii. La şedinţa ordinară din data de 31 decembrie din nou ordinea de zi nu a fost aprobată. În luna ianuarie a fost convocată o şedinţă extraordinară în data de 14 la care, din nou, nu s-a întrunit cvorumul necesar.

Următoarea convocare a consilierilor a fost stabilită luni, 18 ianuarie, pentru o nouă şedinţă extraordinară. În cazul în care situaţia din prezent se va repeta şi la şedinţa ordinară de luna aceasta, care ar fi a treia şedinţă fără niciun proiect adoptat, atunci primarul Adrian Alexandru Matei va cere dizolvarea actualului consiliu pentru deblocarea situaţiei, urmând să fie ales un nou Consiliu Local la Târnăveni.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite