Târgu-Mureş: Primele lucrări la Parcul auto pentru sporturi cu motor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Mureş demarează lucrările de construcţie a parcului auto pentru sporturi cu motor, care va fi realizat în localitatea Ungheni, în zona fostului poligon de tancuri.

Primele lucrări ce urmează să fie efectuate vizează racordarea la reţeaua de gaz a zonei respective, unde urmează să fie construite mai multe clădiri ce vor adăposti spaţii pentru sportivi, oficiali şi presă, depozite pentru echipamente, grupuri sanitare dar şi un centru medical şi un centru de informare. Lucrările de racordare la reţeaua de gaz costă 307.098 de lei, iar realizarea acestora urmează să fie votată  de către consilierii judeţeni peste două zile.

Consiliul judeţean a obţinut prin Programul Operaţional Regional o finanţare de circa 50% din valoarea lucrărilor pentru realizarea întregului proiect, astfel că din cele peste 55 de milioane de lei la cât se ridică investiţia, CJ va suporta doar 26,6 milioane de lei.

Parcul cu motor va avea un circuit de viteză de peste trei kilometri, ce va putea fi utilizat pentru concursuri de automobilism, motociclism, ciclism, dar şi pentru competiţii de sporturi extreme, cum ar fi sărituri cu biciclete şi motociclete, skateboard sau role dar şi schi fond şi biatlon.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite