Târgu-Mureş: Primarul supărat pe E.ON Gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului, Dorin Florea s-a arătat extrem de supărat faţă de măsura luată de compania E.ON Gaz de a sista furnizarea gazului către centralele termice deservite de Energomur.

Potrivit edilului compania E.ON Gaz  "se joacă cu necazul oamenilor" şi a precizat că va propune consilierilor o analiză asupra refacerii infrastructurii oraşului, oricât de mult ar costa aceasta.

"Nu e corect să pedepseşti pe bunii platnici în detrimentul celor ce plătesc (...) Nu e normal ca un oraş să fie captiv muşchilor unora pe care nu i-a văzut la faţă şi care stau bine mersi în vile la Monte Carlo", a precizat Florea.

Edilul s-a supărat şi pe cei care nu-şi plătesc apa rece. "Nu-i înteţeleg pe cei care au datorii la apă rece. Rog Consiliul Local să dea o hotărâre prin care să obligăm asociaţiile de proprietari să-şi monteze distribuţia pe orizonatală şi să încheie contracte individuale cu regiile", a spus Florea.

Consilierul local Ioana Roman i-a atras atenţia primarului că legislaţia actuală nu permite locatarilor să-şi monteze sistemul de distribuţie orizonatală pentru apa rece.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite