Târgu-Mureş: Primarul vrea zi liberă pentru sărbătoarea oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Dorin Florea îşi doreşte ca pe viitor, toţi mureşenii să se poată bucura de Zilele oraşului. Deoarece Zilele Târgumureşene coincid ca şi perioadă cu festivităţile de absolvire, edilul vrea să iniţieze un proiect de hotărâre prin care mureşenii să fie liberi o zi în plus.


Edilul vrea să propună consilierilor locali proiectul de hotărâre privind accordarea unei zile libere angajaţiilor din instituţiile bugetare cu ocazia Zilelor Târgumureşene. "Propun Consiliului Local, ca cel puţin o zi, vineri, să fie o zi nelucrătoare.  Rămâne ca fiecare instituţie să ţină sau nu cont de această hotărâre, pentru că în această perioadă au loc numeroase festivităţi de absolvire a liceelor, dar şi Zilele oraşului şi sunt convins că nimănui nu-i stă capul la lucru în această perioadă", a spus Florea.

Edilul a precizat că municipalitatea încearcă să suţină turismul cultural, având în vedere că mai mulţi melomani din alte judeţe s-au interesat de concertele de muzică clasică susţinute la Târgu-Mureş în această perioadă.

"Vom încerca să suţinem un Festival de Muzică de Cameră, unic în România, să dezvoltăm un turism cultural pe această temă, datorită marii bucuruii create melomanilor cu prezenţia lui Alexandru Tomescu cu vioara lui de neegalat", a spus Florea.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite