Târgu-Mureş:Înscrieţi-vă fetiţele la prima şcoală de majorete din judeţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa dumneavoastră poate deveni majoretă cu acte în regulă
Fetiţa dumneavoastră poate deveni majoretă cu acte în regulă

Clubul de majorete „Together” caută fete de vârsta cuprinsă între 7 si 12 ani, începând cu luna martie. Proiectul este unic în Mureş, iar scopul instituţiei va fi acela de dezvoltare artistică şi culturală a fetelor care optează pentru a fi majorete.

Târgu-Mureşul va fi unul din puţinele oraşe din ţară cu o şcoală de majorete. Clubul „Together” va demara, începând cu 10 martie, proiectul unic în judeţ, în urma căruia fete cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani vor deveni majorete cu acte în regulă. Până în prezent, singurele majorete cu care s-au întâlnit mureşenii sunt fetele de la Baby Girls, trupa de dans modern prezentă la fiecare meci din Sala Sporturilor a celor de la BC Mureş.

„Înfiinţarea unei şcoli de acest gen este o iniţiativă de lăudat, pentru că a fi majoretă înseamnă ore de muncă pe care publicul sportiv le apreciază prin aplauze la fiecare meci. Noi suntem dansatoare, nu majorete, dar avem destulă experienţă în domeniu şi pot spune că e minunat să faci parte din angrenajul unei echipe, chiar şi dacă e prin intermediul coregrafiilor”, ne-a declarat Timea Koncz, de la Baby Girls.

Antrenamente la Şcoala Specială 1

Cursurile de dans vor avea loc la Şcoala Specială 1, situată pe bulevardul 1 Decembrie 1918, iar programul a fost stabilit în aşa fel încât cele două grupe formate să se antreneze de două ori pe săptămână. Astfel, grupa cea mai tânără se va antrena luni de la ora 15.30 la 17.00 şi sâmbătă de la ora 10.00 la 11.30, în timp ce grupa mare se va pregăti marţi de la ora 15.30 la 17.00 şi sâmbătă de la 11.30 la 13.00.

„Ne-am propus să construim un club serios de majorete şi vrem să promovăm această activitate la nivel de oraş, căci e mai bine pentru copii să facă mişcare, decât să stea în faţa calculatorului. Eu mă voi ocupa de pregătirea fetiţelor, urmând ca în câteva luni să realizăm coregrafii tipice majoretelor. Vrem să avem continuitate în domeniu şi intenţionăm ca în vară să organizăm un concurs naţional de majorete”, ne-a declarat Palosi Tunde, coordonatoarea şcolii „Together”. Înscrierile se fac constant, urmând ca fiecare grupă să fie formată din cele mai talentate fetiţe.

Cum vă faceţi fetiţa majoretă

Părinţii fetiţelor care vor urma cursurile şcolii de majorete vor achita o taxă lunară în valoare de 40 de lei. Clubul le va oferi micuţelor uniforme de majorete şi pompoane. Informaţii suplimentare puteţi primi la numărul de telefon 0746 701.352 sau trimiţând un email pe adresa magicdans2002@yahoo.com.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite